Jelenleg itt van: Elérhetőségek                 
   1202. Bp. Mártírok útja 205.
     Telefon/Fax: 421-05-49
      curiosum@curiosum.hu
 

 

Székhely: 1202. Budapest XX. ker. Mártírok útja 205.
Levélcím: 1683. Budapest Pf. 24.
Telefon/Fax: 421-05-49
Email: curiosum@curiosum.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-261003
Adószám: 10806993-2-43


Kuriózum Pékség: XX. Budapest Szigliget utca 28.
Telefon: 06-1/285-66-21
Email: kuriozumpekseg@gmail.com


Információk az oldalról:
Ajánlott bőngészők:

Az oldal Google Chrome-ra és 1024X768 képfelbontásra  lett  optimalizálva!

Oldalunk bizonyos elemeinek, részének megtekintéséhez az alábbi programokra lehet szüksége:
   
Adobe Flash Player [letölthető innen]
   
Microsoft Excel Viewer [letölthető innen]
Microsoft Word Viewer [letölthető innen]
Adobe Acrobat Reader [letölthető innen]
Jogi Nyilatkozat és Felhasználási feltételek:    Email küldése:

A curiosum.hu oldal teljes terjedelmében a curiosum.hu munkatársainak szellemi terméke, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. 

A portálon található fotók, képek, is az oldal üzemeltetőjének tulajdona,  azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatal tilos..

Curiosum Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek az oldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A curiosum.hu és elelmiszerbolt.hu  domainnév szerzői jogvédelem alatt áll,  felhasználására, csak a portált üzemeltető Curiosum Kft. jogosult. 

A www.curiosum.hu oldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A honlap üzemeltetője (Curiosum Kft.) nem vállal felelősséget a portálhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

Név
Email cím:
Tárgy:
Üzenet:

Amennyiben a honlappal kapcsolatban lenne kérdése, véleménye, javaslata, esetleg hibát észlelt jellezze a készítő, fenntartó felé a computerspee@gmail.com email címen! Ne feledje INGYENES linkcserénket, melyről bővebben tájékozódhat itt, illetve tekintse meg partnereinket, akikkel már cseréltünk itt!

 Copyright © 1992-2013     Curiosum KFT – curiosum.hu