Jelenleg itt van: Kuriózum Pékség                                                                        

   1202. Bp. Mártírok útja 205.
     Telefon/Fax: 421-05-49
      curiosum@curiosum.hu
 

Pékségünk 1992-ben alakult francia-magyar közös vállalkozásként. A kuriózum név francia múltunkig nyúlik vissza, jelentése különleges, ritkaság, mely megmutatkozik termékeink sokszínűségében, széles különleges íz világában. Ma már 100 %-ban magyar tulajdonú pékségünkben 18 fő keze munkája által állítjuk elő termékeinket, és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mindenkor megfelelünk vevőink igényeinek. A hét minden napján saját autóink juttatják el népes megrendelőinkhez friss készítményeinket! A magas elvárásoknak maximálisan megfelelve mára már meghatározóak lettünk Budapesten a gyermek, és munkahelyi étkeztetéssel foglalkozó megrendelőink körében. Ezen kívül kisebb boltoknak, is szállítunk és persze saját boltjainkat is mi látjuk el pékáruval.

Termékeink között kiemelt helyen szerepelnek az egészséges, ugyanakkor tápláló, és finom kenyérfélék. Ilyen általunk előálított kenyérféle például a PurPur kenyér. Az egészségünk megőrzésében igazán fontos szerepet játszanak a vitaminok. A helyes táplálkozás során minél több vitamin bevitele a legfontosabb cél. Ezt szem előtt tartva törekszünk vitaminokban gazdag, és egészséges kenyerek előállítására. Így a hagyományos fehér, és félbarna kenyerek mellett előállítunk ún. Vikorn kenyereket is melyek tartalmaznak B1, B2, B12, és C vitaminokat, és vassal vannak dúsítva.  

Termékeinket megvásárolhatja az újonnan nyílt mintaboltunkban!

Térjen be hozzánk, és kóstolja meg mindig friss pékáruinkat!

Boltunk címe: 1202 Bp. Igló utca 1.

Nyitva tartás: H-P 6:30-17:30 Sz: 6:30-14:00

Pékárú rendelés házhozszállítással! 06-1 285-6621

Ide kattintva tekintheti meg mintaboltunkról készült képeinket!

Terméklista:


Termékeink az alábbi három fő csoportba oszthatóak fel. A termékek mellett feltüntetett árak áfa nélkül értendők! Az itt található termék listák kizárólag viszonteladó partnereink számára érvényesek!  Kiszállítunk az alábbi kerületekbe: XX;XXI;VIII;X;IX;XVIII. Illetve egyéni árajánlat, illetve nagyobb megrendelés mellett más kerületekbe is! Havi 300.000 Ft megrendelés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk! Keressen fel elérhetőségeinken, hogy személyre szabott ajánlatot kaphasson!  (kattintson a megtekinteni kívánt termékcsoport nevére, vagy képére, új ablakban fog megnyílni!)
Kenyerek és pékáruk Finompékáruk Kalácsfélék
Kenyerek és pékáruk Finompékáruk Kalácsfélék


Az ön vállalkozásának sikere a mi érdekünk! Ha mindig frisset, olcsót, finomat szeretne kínálni vásárlóinak válassza a Kuriózum Pékséget!
Partner oldalak:
Pék.lap.hu   Kenyér.lap.hu   Sütemény.lap.hu   Élelmiszeripar.lap.hu   Pesterzsébet.lap.hu   Pékség.tlap.hu
Elérhetőségünket megtalálhatja ide kattintva, forduljon hozzánk bizalommal!
        A pékség régebbi honlapjának meglátogatása ide kattintva.
 Copyright © 1992-2013     Curiosum KFT – curiosum.hu