Jelenleg itt van: Webáruházunkról                                                                           

   1202. Bp. Mártírok útja 205.
     Telefon/Fax: 421-05-49
      curiosum@curiosum.hu
 

A Curiosum Kft. 1995 évtől foglalkozik élelmiszer-kereskedelemmel és nyolc évvel ezelőtt az elsők között szervezte meg az internetes kereskedelmét és a webes kiszolgálást. Társaságunk a CBA franchise tagja így árukínálata összetétele a CBA boltokra jellemző. Az országosan ismert óriásplakátos akciós termékeket -a mindenkori árukészletünk függvényében- akciós fogyasztói áron biztosítjuk Önnek. Meglévő megrendelői igény kielégítése érdekében berendezkedtünk friss áruk (pékáruk, tej, tejtermék, tőkehús és zöldség) 50 km –en belüli kiszállítására melyhez a tárgyi, személyi higiéniai, hőmérsékleti feltételeket a HACCP rendszerben szabályozott módon biztosítjuk. 


Megrendeléseinek fogadására a hét minden napja rendelkezésére áll, a feldolgozás és a kiszállítás munkanapokon, illetve Budapest és kijelölt agglomerációjában szombaton délelőtt is kérhető, vasárnap a kiszállítás szünetel.

Telefon: (06-1) 285-42-47

E-mail: elelmiszerbolt@curiosum.hu

Általános tudnivalók:

Az Internetes áruházban vásárlást megelőzően regisztrációra van szükség. A korábbi Ász-Net, Ász-Coop, Coopvásárlás és Élelmiszerbolt regisztrációját adatvédelmi okokból nem kívánjuk átemelni a megújult webáruház adatbázisába, ezért a szállítási és számlázási adatok megadását ismételten kérjük Öntől. Ezt külön KÖSZÖNJÜK ! A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek.  A kínálati oldalon feltüntetett termékárak –négy munkanapon belül- a megrendelés első kísérletre történő teljesítéséig érvényesek. A feltüntetett árak, minden esetben tartalmazzák az ÁFA- t, tehát a vevő szempontjából úgynevezett fogyasztói árak. A teljesítésről minden esetben a természetes vagy jogi személy nevére szóló szabályszerű számlát bocsátunk ki, amely adatbázisunkban megőrzésre kerül a hűségpontrendszer szerinti kedvezmények elszámolhatósága érdekében.

Szállítási és fizetési feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt áruk ún. rendeléslezárása a rendelést követő nap reggel 6 óra 00 perc. Innen számított legalább 24 és legfeljebb 96 órán belül (1 és 4 munkanap) Budapest és kijelölt agglomerációjában saját Ász-Futár szolgáltatásunkkal, vidéki megrendelőink esetében legalább 48 és legfeljebb 96 órán belül (2 és 4 munkanap) futárszolgálatot igénybe véve vagy postai utánvéttel jutnak el Önhöz. A kézbesítési időintervallumok délelőtt -9órától 14 óráig- vagy délután -14 órától 19 óráig- választhatók.

A szállítási költség Önt terheli, a csomagolás és a csomagolóanyag ingyenes, az ezzel kapcsolatos termékdíjak rendezését, megfizetését átvállaltuk.

A szállítás összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Budapest és agglomerációjában a szállítás az Ász-Futár szolgáltatásában Ön számára ingyenes annak költsége a webáruházat terheli.

A Curiosum Kft. ezúton is tájékoztatja Önt, hogy adatait -a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja- harmadik félnek nem adja ki, nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Curiosum Kft. alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozó a Curiosum Kft. által átadott adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el, ezért is kérjük az ismételt regisztrációt a már ismert és korábbi áruházainkból már kiszolgált vevőink esetében is!


 

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez használja a legújabb Google Chrome Webbőngészőt, melyet letölthet innen

 
     
linkkatalógusÉrdekes Weblap Szavazás

 Copyright © 1992-2013     Curiosum KFT – curiosum.hu